Contactați-ne


Marketing Social Media – Retelele de Socializare

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde sunt aceștia, consolidând în același timp mărcile și extinzându-și baza de clienți. Dacă este făcut în mod corect, marketingul social media poate spori și eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale, mărind traficul, consolidând recunoașterea mărcii și aprecierea față de aceasta. Dacă v-ați confruntat cu probleme privind strategiile de promovare din sfera social media, cu managementul sau cu publicitatea, vă putem ajuta.

Serviciile noastre sunt: creare și administrare eficientă a conturilor business de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+; creare campanii social media, prin strategii de marketing și materiale promoționale precum grafică digitală pentru bannere, scurte clipuri publicitare și imagini prelucrate de produs, copywriting.
Serviciile Noastre


Dezvoltarea Strategiei Social Media

Oferim o gamă largă de servicii eficiente de consultanță pentru mass-media, prin care vă ajutăm să obțineți rezultate tangibile din activitățile derulate pe rețelele de socializare.Managementul Publicității Social Media

Serviciile noastre de publicitate în rețelele de socializare se dovedesc a accelera creșterea impactului. Prin publicitatea prin intermediul rețelelor sociale, 100% dintre clienții noștri au beneficiat de rezultate.Creare de Conținut Social Media

Oferim o gamă largă de servicii de scriere și de postare socială pentru a vă ajuta să comercializați direct sau indirect ofertele dvs prin intermediul mediilor sociale online.
Ce este Marketingul Social Media ?

Marketingul social media, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul mass-media socială acoperă, în primul rând, activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.De ce aveți nevoie de un management social media ?

 

Clienții dvs sunt prezenți în sfera social media (rețelele de socializare).

Indiferent de industria în care se află compania dvs, clienții dvs folosesc zilnic rețelele de socializare. Este important să-i păstrați angajați și conectați la marca dvs, astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

 

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă firma dvs oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre acest lucru și caută companii care oferă acest serviciu. Serviciul nostru de management social media va ajuta afacerea dvs să se fie în centrul atenției în discuțiile online și să genereze noi clienți.

 

Oamenii vorbesc despre compania dvs pe rețelele de socializare.

Trebuie să ascultați ceea ce spun clienții dvs despre compania dvs pe rețelele de socializare și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive a ceea ce compania dvs are de oferit și să răspundă sincer la observațiile negative.

 

Companiile merită o administrare social media calificată.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și a managerilor de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.Cum Procedam


Strategii Dezvoltare

Promovare Administrare

Comunitate Administrare

Postari Continuturi Creație

Masurare & Raportare

Cum va putem sustine ?

Suntem o echipă sociabilă și activitatea noastră de promovare se suține, in principal, prin recomandările clienților si prietenilor care s-au bucurat de munca noastră. Nu credem că vânzătorii ar trebui să-și vândă singuri marfa, astfel că vă recomandăm să vorbiți direct clienților noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem. Proiectele noastre în sfera social media sunt complet individualizate și structurate pe situația actuală și pe obiectivele dvs.

Ce SpunClienții


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Apreciez colaborarea cu Online WEB, pentru profesionalismul lor, dar și amabilitatea de care dau dovadă atunci când am multe întrebări de pus. Este super ok !

  Victor
  Victor
  Comerț - Mountain Bikes
 • O bună colaborare, pentru o prezentare profesionistă a realizărilor mele în mediul virtual. Ne înțelegem minunat, recomand serviciile Online WEB !

  Camy
  Camy
  Artist - Foto Evenimente


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?