Contactați-ne


Pay Per Click

PPC înseamnă o plată efectuată pentru fiecare click, fiind un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face click pe unul dintre anunțurile lor online. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs, cu efecte mai rapide decât să încercați să “câștigați” aceste vizite organic, în timp.
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în legăturile sponsorizate ale unui motor de căutare, atunci când cineva caută un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri.
Administrarea PPC

Platforme precum Google AdWords și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să accesați nivelul următor de promovare online. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul, fie că este vorba despre maximizarea randamentului investiției, creșterea numărului de clienți potențiali sau cunoașterea mărcii.
Pay Per Click Serviciile Noastre


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit, de la acoperirea și analiza datelor privind modelul ideal de accesare online.


Promovare Bing

Ca serviciu de publicitate care ajută orice firmă să ajungă la cei 129 de milioane de căutători prin motorul Bing, serviciul pay-per-click reprezintă aspectul cheie al acestui tip de campanii Bing.Promovare în Social-Media

Online WEB vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiunile mult mai bine direcționate.


Publicitate Afisata

Anunțurile dvs grafice (bannere) vor viza un public care a arătat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Colaborarea cu noi vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costurile suplimentare ale unui angajat cu normă întreagă.


Remarketing & Retargeting

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți conversiile prin marketing îndreptat către persoanele care au vizitat deja site-ul dvs web.


Despre procesul unei campaniei pay per click:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

 • Strategia campaniei de căutare PPC
 • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
 • Dezvoltarea reclamei publicitare
 • Setarea campaniei PPC
 • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
 • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație
 • Gestionarea și analiza campaniilorMonitorizare si Raportare

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang pentru a ști unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră împreună cu membrii echipei dvs pentru a explica progresul, direcția și destinația campaniei dvs și pentru a răspunde la orice întrebări.

Care SuntAprecierile Clientilor


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Este esențial ca să-mi prezint oferta online, inclusiv cu o secțiune de programări evenimente, și am ales echipa Online WEB pentru realizarea unui site profesionist. Sunt foarte mulțumit, recomand !

  Raul DJ
  Raul DJ
  Artist - Evenimente Muzicale
 • Am dorit un site simplu, dar eficient, pentru informarea clienților noștri privind legislația mereu în schimbare în domeniul fiscal. Avem și o pagina specială în site, foarte utilă, pentru prezentarea serviciilor nostre, cu tarife și detalii. Recomand Online WEB !

  Vivian
  Vivian
  Prestator Servicii - Finanțe Contabilitate


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?