Contactați-ne


Marketing Afiliat

Afilierea pe o piață de desfacere este procesul de obținere a unei comisioane prin promovarea produselor/serviciilor altor persoane sau ale altor companii. Astfel, un produs/serviciu pe care îl apreciați îl puteți promova altora și ulterior câștigați o parte din profit pentru fiecare vânzare pe care o faceți. Afilierea pe piață este un mijloc rentabil de combinare a tehnicilor de marketing asociate tehnologiei actuale, pentru realizarea succesului unei afaceri.






Cum functioneaza Marketingul Afiliat ?

Afilierea pe piață este, în general, definită ca un program de recomandări care oferă comisioane celor care atrag cu succes potențialii clienți sau care conduc spre site-ul/magazinul dvs. Deseori, un program de afiliere publicitar este unul dintre cele mai rentabile și eficiente mijloace de a produce venituri online.

Cu cât sunt mai mulți oameni care îți fac publicitate prin compania lor, recomandându-ți serviciile sau produsele online, cu atât veți avea mai mult succes. O strategie de marketing afiliat este, în esență, o forță de vânzări datorate performanței sale. Crearea unui program de marketing afiliat vă va obține timp disponibil, permițându-vă astfel să vă concentrați atenția asupra altor aspecte ale afacerii dvs.



Valorile Noastre


Strategii eficiente

Realizăm o schemă unică, în funcție de nevoile personalizate ale clienților, pentru a obține rezultate scalabile.



Transparentizarea mărcii

Rețeaua noastră de branding este 100% transparentă - veți ști întotdeauna unde și când vor apărea anunțurile dvs.



Management proactiv

Vom ajuta să recrutați noi afiliați și să comunicați cu cei existenți, pentru a vă asigura că rezultatele sunt maximizate.



Eficiența costurilor

Obiectivul nostru este de a oferi servicii de marketing afiliat, care vă maximizează rentabilitatea investiției și mențin costurile scăzute.




Ce facem

 • Ajutăm la selectarea rețelelor potrivite de afiliați care vă îndeplinesc obiectivele
 • Configurăm programul de afiliere în rețelele alese
 • Promovăm programul de afiliere; revizuim aplicația afiliată și înregistrăm afiliați noi
 • Creăm garanții de marketing pentru afiliați – imagini, bannere și cataloage
 • Comunicare lunară, săptămânală și ad-hoc cu cei afiliați
 • Configurăm fluxuri de date pentru afiliați
 • Analizăm performanțele individuale ale afiliaților și comunicăm cu ei pentru a-i ajuta
 • Rapoarte periodice privind performanța afiliatului






De ce ne alegeti ?

Relațiile noastre la nivel de agenție acoperă toate rețelele majore de afiliere importante – Radiusul de impact, eBay Enterprise, CAKE și LinkShare. Aceste relații ajută la asigurarea faptului că cele mai bune rate de afiliere sunt negociate pentru clienții noștri. Ratele excelente, combinate cu abordarea metodică a procesului de selecție afiliat, ne permit să colaborăm cu editorii care se asociază brandurilor clienților noștri, ajungând să conducă conversii și să atingă obiectivele privind rentabilitatea investiției.





CeSpun Clienții


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Nu știu cum ne-am descurcat înainte, fără un site cu programări online. Este muuult mai ușor acum, practic și avem cliente fericite tot timpul, punctuale. Un site modern care ne-a făcut viața mai frumoasă !

  Felicia
  Felicia
  Prestator Servicii - Salon Frumusețe
 • Am apelat la o echipă de profesioniști pentru realizarea unui magazin online și nu am dat greș cu Online WEB. Magazinul arată impecabil, este optimizat și facil de administrat, chiar dacă nu ai cunoștințe solide privind internetul și softurile web. Recomand Online WEB !

  Viktor
  Viktor
  Producător - Viticultură Vinificație


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?