Contactați-ne


Email Marketing – Anunțuri prin Email

Email marketing-ul este o metoda de marketing direct, respectiv transmiterea un mesaj comercial pentru un grup de oameni (grup țintă), care folosesc o adresă de e-mail. În sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis unui potențial sau actual client poate fi considerat marketing pe e-mail. De obicei, implică utilizarea e-mailului pentru a trimite anunțuri, a solicita afaceri sau pentru a solicita vânzări sau donații și este menită să construiască loialitate, încredere sau cunoașterea mărcii.Ce FACEM


Email cu design RESPONSIVE

Vom codifica e-mailurile dvs în HTML și CSS, respectiv interogări media pentru a vă ajuta să obțineți formatarea/vizualizarea optimă pe toate dispozitivele, de toate dimensiunile.


Email marketing AUTOMAT

Experții noștri în domeniul tehnicilor programate de marketing vă vor ajuta să creșteți vânzările și să convertiți mai mulți clienți, economisind timp, bani și dureri de cap.Email cu drepturi de autor, ORIGINALE

Serviciul nostru de concepere de e-mail vă va permite să obțineți profituri mai mari din canalul de marketing cu cea mai mare rentabilitate a investiției.


Email Marketing - administrare completă

Serviciul nostru complet gestionat include crearea a două campanii de e-mail pe lună, toate proiectate și scrise profesional pentru dvs.Producție & implementare campanii

Ne concentrăm asupra strategiilor de comunicare prin e-mail dedicate maximizării performanței afacerii dvs prin comunicări direcționate în mod comportamental.


Bază de date e-mail-uri curată, fără SPAM

Vom elimina adresele de e-mail vechi, expirate, și vă asigurăm că lista dvs de potențiali clienți este curată și actualizată.Cum FACEM


Cream Newsletter

Proiectăm campanii de marketing e-mail cu instrumente de identificare a potențialilor clienți și plasare de mesaje.

1

Teste Disponibilitate

Online WEB vă permite să efectuați un test de livrare către principalii furnizori de servicii de e-mail, cu un singur click.

2

Creati campania dvs

Planificați-vă campania sau trimiteți-o imediat. Verificați imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre.

4

Monitorizare Campanii

Urmăriți totul: mesaje citite, click-uri, dezabonări, reclamațiile de SPAM, retrimiteri, activitatea de legătură și multe altele.

5

Email Marketing etapeCreare Email Newsletter

Proiectați campanii de marketing e-mail cu instrumente simple de identificare a potențialilor clienți (grupe de interes) și plasare de mesaje comerciale. Designul dvs va arăta uimitor în fiecare căsuță poștală, pe fiecare dispozitiv. Vă oferim un nivel fără precedent de confort și ușurință atunci când creați și trimiteți campanii de e-mail.


Trimiteti Campania Dvs care va fi Livrată în Siguranță

Campaniile de e-mail trimise sunt la dispoziția dvs, pe măsură ce le stocăm în cloud, ceea ce înseamnă că le puteți accesa oricând și oriunde pe desktop, pe tabletă sau pe telefon. Planificați-vă campania sau trimiteți-o imediat. Verificați imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre. Ratele de livrare ridicate sunt garantate, având un feedback susținut cu toți furnizorii majori de servicii de internet..
A/B Split Test

Testarea Split A/B vă ajută să înțelegeți mai bine preferințele abonaților, să înțelegeți succesul campaniei și să urmăriți eficient campaniile de-a lungul timpului. Testarea separată va identifica cele mai bune practici pentru publicul dvs unic, variabilele care determină cursurile deschise și cele de conversie și veți rafina segmentarea. Testați linia subiectului, de la nume, conținut de e-mail, CTA și zi/ora de expediere.


Urmariti Campaniile. Monitorizati Repoartele

Urmărirea performanței campaniei dvs de e-mail marketing este mai ușoară cu software-ul Online WEB de marketing prin e-mail. Puteți obține cu ușurință o perspectivă asupra numărului de destinatari care au deschis e-mailul dvs, a numărului de e-mailuri afișate, a ratelor de dezabonare și a click-urilor prin statisticile puse la dispoziție. Online WEB oferă o varietate de moduri de a analiza și interpreta performanța campaniei dvs cu diagrame și date, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile.

14ani
DE LA LANSARE


1800
PROIECTE FINALIZATE


100mii
EMAIL-URI TRIMISE/LUNA


140
MODELE DE DESIGN E-MAIL
Care SuntAprecierile Clientilor


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Foarte util site-ul de prezentare, are tot ce-i trebuie, avem prezentată oferta de servicii și clienții ne contactează mereu. Înainte eram doar pe Facebook, dar nu e același lucru, acum e mult mai bine, avem prestanță.

  Marcel
  Marcel
  Prestări Servicii - Construcții
 • Suntem foarte încântați de serviciile online prestate de Online WEB, s-au străduit mult ca site-ul să arate cum ne-am dorit. Înainte trebuie să preluam telefonic programările, practic o persoană doar cu asta se ocupa, acum înregistrăm totul online. Avem și mai multe Like-uri pe Facebook !

  Linda
  Linda
  Prestări Servicii - Cabinet Stomatologic


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?