Contactați-neRealizare site: RestaurantAllTime.ro

Website Design, Responsive, Local SEO,  Social Marketing,  Email Marketing

ACCESAȚI WEBSITE


DespreClient


Model Site Prezentare - Restaurant Alltime ro


Site de prezentare, personalizat și interactiv, dotat cu module premium – model realizat pentru un restaurant bar elegant din localitatea Galați, județul Galați, RO.

 • Model site: platforma pentru instalare este WORDPRESS, deoarece această platformă este una solidă, foarte populară, preferată de web designerii profesioniști în special pentru faptul că este actualizată permanent, securizată și cu o structură optimă care permite adaptarea eficientă, interactivă, pentru absolut orice domeniu de activitate; tema (template), selectată și adaptată pentru site, este cea mai potrivită pentru promovarea unui restaurant sau bar, având secțiuni foarte utile pentru clienții care accesează site-ul online, precum cea privind Meniul (actualizat permanent) și cea de Rezervări online.
 • Structură site: configurare în 6 secțiuni de bază – Prima pagină, Meniu, Meniul zilei, Rezervare, Blog, Contact și Galerie foto. Site-ul de prezentare este conceput ca o singura pagină (One Page), conținând într-un singur loc toate datele și fotografiile, însă aceste informații sunt accesate prin-un simplu click în secțiunile dedicate ale paginii. Sub o scurtă introducere a locației, pot fi imediat accesate secțiunile pentru Meniu, Recomandarea zilei și Rezervare. În partea dedicată Galeriei, sunt listate fotografii ale restaurantului, interior mai ales, precum și de la diverse evenimente. O parte specială a site-ului este cea reprezentată de pagina de Meniu, precum și pagina de Rezervări online. Pentru a găsi răspunsul la diverse întrebări sau pentru programări, utilizatorii site-ului de prezentare pot accesa pagina de Contact, dotată cu hartă senzitivă Google și formular de trimitere a mesajelor, precum și un modul activ de CHAT pentru suport direct.

 • Module/plugins site: sunt incluse și activate prin panoul de administrare mai multe plugins (module interactive), elemente adăugate în structură, indispensabile bunei funcționări a site-ului, cu funcții de: securizare și antispam, optimizare și inserare cuvinte cheie (keywords), încărcare rapidă a paginilor, eliminare erori din coduri, tabelare, sitemap, certificare SSL, butoane și link-uri social-media, formulare mesaje email și feedback, integritate bază de date, newsletter, traducere site, evaluare reviews, indexare și monitorizare webmaster Google etc.

 • Avantajele site-ului: printre cele mai importante avantaje se numără, în primul rând, optimizarea integrală a structurii și conținutului, la un nivel profesionist recomandat, precum și aspectul atractiv, modern, cu o structura full responsive (vizibilitate pe mobile/tablete), viteza optimă de încărcare online a paginilor, accesarea facilă a fiecărei secțiuni de interes, includerea de butoane și funcții deosebit de utile pentru acest tip de site, inclusiv de rezervare online.
 • Servicii de mentenanță și promovare: pentru fiecare site/magazin online realizat și lansat pe internet, se asigură întreținerea permanentă a acestuia (monitorizarea și optimizarea modului de vizibilitate online pentru o funcționare fără erori), crearea tuturor condițiilor favorabile pentru o bună poziționare în lista căutărilor prin motorul Google, precum și promovarea activă prin campanii periodice, susținute, în principal, prin rețelele sociale, e-mail marketing și diverse anunțuri online, pentru atragerea potențialilor clienți și dezvoltarea afacerii online.


COMANDAȚI UN SITE DE PREZENTARE


Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare restaurant bar Foto 2
Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare restaurant bar Foto 3
Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare restaurant bar Foto 4

Despre acest proiect

Site de prezentare interactiv

 1. Nivel profesionist, experiență de peste 15 ani în web design și marketing online
 2. Design modern și personalizare unică pentru orice domeniu de activitate
 3. Structură Full RESPONSIVE (vizualizare optimă pe mobil/tabletă)
 4. Incluse module premium – hartă, formular mesaje, feedback, link rețele sociale etc
 5. SEO = optimizare completă, vizând primele poziții în căutările Google
 6. Certificare SSL pentru securizare HTTPS
 7. Mentenanța de bază a site-ului inclusă în tarif, întreținere site pentru accesare optimă
 8. Promovarea site-ului după lansarea online – anunțuri, rețele socializare, e-mail/SMS
 9. Suport online și telefonic permanent pentru colaboratorii noștri, mereu în legătură cu ei

Incluse în tarif

 1. Domeniu gratuit primele 12 luni (denumirea site-ului .ro .com .eu etc)
 2. Găzduirea site-ului gratuită primele 12 luni
 3. Ședință foto gratuită în limita a 20 imagini cu aparatură DSRL Nikon, plus postprocesare, în special pentru site-urile cu produse (deplasarea în afara județului Suceava se face contra cost)
 4. Grafica digitală pentru LOGO (sigla) asociat afacerii online
 5. Grafica digitală pentru cărțile de vizită și pliantele de promovare a site-ului de prezentare

Important

  Un site/magazin creat în mod profesionist – comparativ cu unul realizat de amatori – presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea pe internet, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul online, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare !