Contactați-neRealizare site: PensiuneaCraciun.ro

Website Design, Responsive, Local SEO,  Social Marketing,  Email Marketing

ACCESAȚI WEBSITE


DespreClient


Model Site Prezentare - Pensiunea Craciun ro


Site de prezentare, personalizat și interactiv, dotat cu module premium – comandat de către un administrator de pensiune turistică din regiunea istorică Bucovina, localitatea Mănăstirea Humorului, județul Suceava, RO.

 • Model site: platforma pentru instalare este WORDPRESS, deoarece această platformă este una solidă, foarte populară, preferată de web designerii profesioniști în special pentru faptul că este actualizată permanent, securizată și cu o structură optimă care permite adaptarea eficientă, interactivă, pentru absolut orice domeniu de activitate; tema (template) selectată și adaptată pentru site este, de departe, cea mai potrivită pentru promovarea ofertelor unei pensiuni turistice, deoarece este incorporat un formular de rezervare complex, foarte util pentru solicitările transmise de turiști online; de asemenea, site-ul este împărțit în secțiuni utile, ușor accesibile, de prezentare a fotografiilor structurii de cazare (interior și exterior), a tipurilor de camere, precum și a pachetelor speciale ale pensiunii, cu detalii și tarife.
 • Structură site: configurat în în 6 secțiuni de bază – Prima pagină, Galerie, Camere, Noutăți/Oferte, Rezervare și Contact. În Prima pagină (pagina de impact), în partea de început, este afișat un slideshow cu imagini prin care este evidențiată amplasarea pensiunii, în natură, precum și un formular interactiv pentru rezervare rapidă. Imediat sub slideshow, este plasată o scurtă descriere privind amplasarea pensiunii și serviciile oferite, precum și ofertele speciale actualizate. În celelalte pagini ale site-ului de prezentare, sunt listate, pe categorii, fotografiile pensiunii, exterior și interior, sunt prezentate condițiile de cazare și masă și programele speciale. O secțiune foarte importantă a site-ului pensiunii este cea de Oferte speciale, aici cei doritori putând vedea detalii, programul pe zile și tarifele pachetelor turistice de sărbători – Paște, Crăciun sau Revelion. Vizitatorii site-ului de prezentare se pot bucura și de noutățile sau ofertele pensiunii – articole diverse adăugate recent sau oferte de servicii specializate, cu reduceri noi de prețuri –  postate în partea de Noutăți. Pentru rezervările online, site-ul dispune de o pagină dedicată, unde turiștii completează câmpurile cu date și apoi trimit rezervarea ușor și rapid. Pentru a găsi răspunsul la diverse întrebări sau pentru programări, utilizatorii site-ului de prezentare pot accesa pagina de Contact, dotată cu hartă senzitivă Google și formular de trimitere a mesajelor.

 • Module/plugins site: sunt incluse și activate prin panoul de administrare mai multe plugins (module interactive), elemente adăugate în structură, indispensabile bunei funcționări a site-ului, cu funcții de: securizare și antispam, optimizare și inserare cuvinte cheie (keywords), încărcare rapidă a paginilor, eliminare erori din coduri, tabelare, sitemap, certificare SSL, butoane și link-uri social-media, formulare mesaje email și feedback, integritate bază de date, newsletter, traducere site, evaluare reviews, indexare și monitorizare webmaster Google etc.

 • Avantajele site-ului: printre cele mai importante avantaje se numără, în primul rând, optimizarea integrală a structurii și conținutului, la un nivel profesionist recomandat, precum și aspectul atractiv, modern, cu o structura full responsive (vizibilitate pe mobile/tablete), viteza optimă de încărcare online a paginilor, accesarea facilă a fiecărei secțiuni de interes, includerea de butoane și funcții deosebit de utile pentru acest tip de site, inclusiv de rezervare online.
 • Servicii de mentenanță și promovare: pentru fiecare site/magazin online realizat și lansat pe internet, se asigură întreținerea permanentă a acestuia (monitorizarea și optimizarea modului de vizibilitate online pentru o funcționare fără erori), crearea tuturor condițiilor favorabile pentru o bună poziționare în lista căutărilor prin motorul Google, precum și promovarea activă prin campanii periodice, susținute, în principal, prin rețelele sociale, e-mail marketing și diverse anunțuri online, pentru atragerea potențialilor clienți și dezvoltarea afacerii online.


COMANDAȚI UN SITE DE PREZENTARE


Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare oferte hotel pensiune turistica Bucovina Foto 2
Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare oferte hotel pensiune turistica Bucovina Foto 3
Online WEB ro - Model site prezentare realizat, site prezentare oferte hotel pensiune turistica Bucovina Foto 4

Despre acest proiect

Site de prezentare interactiv

 1. Nivel profesionist, experiență de peste 15 ani în web design și marketing online
 2. Design modern și personalizare unică pentru orice domeniu de activitate
 3. Structură Full RESPONSIVE (vizualizare optimă pe mobil/tabletă)
 4. Incluse module premium – hartă, formular mesaje, feedback, link rețele sociale etc
 5. SEO = optimizare completă, vizând primele poziții în căutările Google
 6. Certificare SSL pentru securizare HTTPS
 7. Mentenanța de bază a site-ului inclusă în tarif, întreținere site pentru accesare optimă
 8. Promovarea site-ului după lansarea online – anunțuri, rețele socializare, e-mail/SMS
 9. Suport online și telefonic permanent pentru colaboratorii noștri, mereu în legătură cu ei

Incluse în tarif

 1. Domeniu gratuit primele 12 luni (denumirea site-ului .ro .com .eu etc)
 2. Găzduirea site-ului gratuită primele 12 luni
 3. Ședință foto gratuită în limita a 20 imagini cu aparatură DSRL Nikon, plus postprocesare, în special pentru site-urile cu produse (deplasarea în afara județului Suceava se face contra cost)
 4. Grafica digitală pentru LOGO (sigla) asociat afacerii online
 5. Grafica digitală pentru cărțile de vizită și pliantele de promovare a site-ului de prezentare

Important

  Un site/magazin creat în mod profesionist – comparativ cu unul realizat de amatori – presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea pe internet, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul online, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare !