Contactați-neRealizare magazin online: ProduseDeCasa-Bucovina.ro

Website Design, Responsive, Local SEO,  Social Marketing,  Email Marketing

ACCESAȚI WEBSITE


DespreClient


Model Magazin Online - Produse de Casa Bucovina ro


Magazin online dedicat, complex și complet, cu module premium incluse – comandat de către un important producător local de preparate tradiționale, calitate bio (dulceață, zacuscă, sirop natural, murături etc), din regiunea istorică Bucovina, județul Suceava, RO.

 • Model magazin online: platforma pentru instalare este WORDPRESS, deoarece această platformă este una solidă, foarte populară, preferată de web designerii profesioniști în special pentru faptul că este actualizată permanent, securizată și cu o structură optimă care permite adaptarea eficientă, interactivă, pentru absolut orice domeniu de activitate; tema (template) selectată și adaptată pentru magazinul online este una cu aspect rustic, personalizată fiind, în toate aspectele, pentru prezentarea și vânzarea preparatelor tradiționale românești.
 • Structură magazin online:  configurare în 5 secțiuni de bază – Prima pagină, Produsele noastre (magazin), Galerie foto, Blog și Contact. În Prima pagină (pagina de impact) apare, chiar la început, un slideshow (succesiune de imagini cu text) cuprinzând scurte precizări privind calitatea delicateselor oferite de producător, precum și anumite specificații legate de metodele tradiționale ale procesului de preparare. Tot în această secțiune, sunt precizate și principalele avantaje datorită cărora un client va fi convins, cu siguranță, să prefere respectivele produse tradiționale, făcând o comandă online: folosirea metodelor tradiționale, calitate bio a ingredientelor selectate și livrarea rapidă. În cuprinsul primei pagini (landing page) mai apar și imaginile reprezentative ale categoriilor de produse promovare în cadrul magazinului online, cu link-uri către fiecare dintre acestea. Secțiunea specializată pentru prezentarea produselor vândute – Produsele nostre (magazin) – este structurată pe categorii, foarte ușor accesibile potențialilor clienți prin filtre diverse, inclusiv selecție după preț. Fiecare preparat vândut are propria sa pagină de prezentare, cu imagini reprezentative, descriere, preț și modalitate de comandă (buton către formular), cu posibilitatea alegerii cantității dorite. Vizitatorii magazinului virtual se pot bucura și de fotografii adăugate de către producătorul de preparate tradiționale în secțiunea Galerie (foto) sau de noutățile postate în Blog. Pentru a găsi răspunsul la diverse întrebări sau pentru programări, utilizatorii magazinului online pot accesa pagina de Contact, dotată cu hartă senzitivă Google și formular de trimitere a mesajelor.

 • Module/plugins magazin online: sunt incluse și activate prin panoul de administrare mai multe plugins (module interactive), elemente adăugate în structură, indispensabile bunei funcționări a magazinului online, cu funcții de: securizare și antispam, optimizare și inserare cuvinte cheie (keywords), încărcare rapidă a paginilor, eliminare erori din coduri, tabelare, sitemap, certificare SSL, butoane și link-uri social-media, formulare mesaje email și feedback, integritate bază de date, newsletter, traducere site, evaluare reviews, indexare și monitorizare webmaster Google etc.

 • Avantajele magazinului online: printre cele mai importante avantaje se numără, în primul rând, optimizarea integrală a structurii și conținutului, la un nivel profesionist recomandat, precum și aspectul atractiv, modern, cu o structura full responsive (vizibilitate pe mobile/tablete), viteza optimă de încărcare online a paginilor, accesarea facilă a fiecărei secțiuni de interes, includerea de butoane și funcții deosebit de utile pentru acest tip de magazin online, inclusiv preluarea și trimiterea comenzilor pentru produsele prezentate și promovate pe internet.
 • Servicii de mentenanță și promovare: pentru fiecare site/magazin online realizat și lansat pe internet, se asigură întreținerea permanentă a acestuia (monitorizarea și optimizarea modului de vizibilitate online pentru o funcționare fără erori), crearea tuturor condițiilor favorabile pentru o bună poziționare în lista căutărilor prin motorul Google, precum și promovarea activă prin campanii periodice, susținute, în principal, prin rețelele sociale, e-mail marketing și diverse anunțuri online, pentru atragerea potențialilor clienți și dezvoltarea afacerii online.


COMANDAȚI UN MAGAZIN ONLINE DEDICAT


Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin vânzări produse tradiționale Foto 1
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin vânzări produse tradiționale Foto 2
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin vânzări produse tradiționale Foto 3

Despre acest proiect

Magazin online dedicat (complex)

 1. Nivel profesionist, experiență de peste 15 ani în web design și marketing online
 2. Magazinul complex, față de magazinul simplu, are active toate modulele premium
 3. Magazinul complex este integral dedicat vânzărilor și interacțiunii optime cu clienții
 4. Design modern și personalizare unică pentru orice domeniu de activitate
 5. Structură Full RESPONSIVE (vizualizare optimă pe mobil/tabletă)
 6. Incluse module premium – hartă, formular mesaje, feedback, link rețele sociale etc
 7. SEO = optimizare completă, vizând primele poziții în căutările Google
 8. Certificare SSL pentru securizare HTTPS
 9. Mentenanța de bază a site-ului inclusă în tarif, întreținere site pentru accesare optimă
 10. Promovarea site-ului după lansarea online – anunțuri, rețele socializare, e-mail/SMS
 11. Suport online și telefonic permanent pentru colaboratorii noștri, mereu în legătură cu ei

Incluse în tarif

 1. Domeniu gratuit primele 12 luni (denumirea site-ului .ro .com .eu etc)
 2. Găzduirea site-ului gratuită primele 12 luni
 3. Ședință foto gratuită în limita a 20 imagini cu aparatură DSRL Nikon, plus postprocesare, în special pentru site-urile cu produse (deplasarea în afara județului Suceava se face contra cost)
 4. Grafica digitală pentru LOGO (sigla) asociat afacerii online
 5. Grafica digitală pentru cărțile de vizită și pliantele de promovare a magazinului online

Important

  Un site/magazin creat în mod profesionist – comparativ cu unul realizat de amatori – presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea pe internet, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul online, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare !