Contactați-neRealizare magazin online: TurismBucovina.ro

Website Design, Responsive, Local SEO,  Social Marketing,  Email Marketing

ACCESAȚI WEBSITE


DespreClient


Model Magazin Online - Turism Bucovina ro


Magazin online dedicat, complex și complet, cu module premium incluse – comandat de către reprezentanții unui birou de promovare a atracțiilor și ofertelor turistice din regiunea istorică Bucovina (județul Suceava, RO).

 • Model magazin online: platforma pentru instalare este WORDPRESS, deoarece această platformă este una solidă, foarte populară, preferată de web designerii profesioniști în special pentru faptul că este actualizată permanent, securizată și cu o structură optimă care permite adaptarea eficientă, interactivă, pentru absolut orice domeniu de activitate; tema (template) selectată și adaptată pentru acest portal turistic este una ideală pentru prezentarea ofertelor pensiunilor/hotelurilor din orice zonă turistică, aceste oferte fiind listate într-o pagină specializată a portalului, cu fotografii reprezentative și informații privind condițiile de cazare și tarifele actualizate, pentru o vizibilitate optimă și accesare rapidă în vederea transmiterii de rezervări online.
 • Structură magazin online:  portalul turistic este structurat în 7 secțiuni de bază – Prima pagină, Ghid Info, Oferte Cazare Bucovina, Pachete Turistice, Excursii/Circuite, Știri și Contact. În Prima pagină (pagina de impact) este postată o scurtă prezentare a activității și obiectivelor biroului de promovare turistică. În partea de sus (ca în fiecare pagină a portalului), apare o hartă senzitivă Google, în care sunt afișate toate structurile de cazare înscrise, precum și un modul complex și eficient de căutare selectivă a ofertelor din Bucovina, folosindu-se diverse criterii de căutare (tip sejur, destinație, data sejurului, distanță). În secțiunea Ghid Info sunt cuprinse principalele informații de interes turistic, separate pe categorii: harta turistică a Bucovinei, calculul distanței până la destinație, pârtii de schi și piscine/ștranduri din județul Suceava, restaurante și centre de agrement, istoria/geografia și atracțiile Bucovinei. Secțiunea dedicată promovării ofertelor turistice din Bucovina – Cazare Bucovina – are ca obiectiv principal prezentarea ofertelor recomandate din județul Suceava/Bucovina, respectiv prezentarea structurilor turistice unde sunt oferite servicii de calitate. Fiecare pensiune/hotel este listată cu fotografia principală și o scurtă prezentare, precum și cu datele privind tarifele și eventualele reduceri. Vizitatorii portalului turistic pot accesa, astfel, ușor și rapid o ofertă preferată, intrând pe pagina de prezentare detaliată a unei pensiuni sau a unui hotel, acolo având la dispoziție toate informațiile necesare, inclusiv tarifele actualizate, datele de contact direct și formular online pentru solicitarea unei rezervări. În paginile web ale portalului Pachete Turistice și Excursii/Circuite. vizitatorii doritori au la dispoziție o selecție de oferte speciale ale pensiunilor/hotelurilor înscrise, cu perioada valabilității respectivelor pachete, tarifele aferente și reducerile acordate. Vizitatorii magazinului virtual se pot bucura și de noutăți – oferte adăugate recent, pachete speciale sau informații privind evenimente turistice –  postate în pagina de Știri. Pentru a găsi răspunsul la diverse întrebări sau pentru programări, utilizatorii magazinului online pot accesa pagina de Contact, dotată cu hartă senzitivă Google și formular de trimitere a mesajelor.

 • Module/plugins magazin online: sunt incluse și activate prin panoul de administrare mai multe plugins (module interactive), elemente adăugate în structură, indispensabile bunei funcționări a magazinului online, cu funcții de: securizare și antispam, optimizare și inserare cuvinte cheie (keywords), încărcare rapidă a paginilor, eliminare erori din coduri, tabelare, sitemap, certificare SSL, butoane și link-uri social-media, formulare mesaje email și feedback, integritate bază de date, newsletter, traducere site, evaluare reviews, indexare și monitorizare webmaster Google etc.

 • Avantajele magazinului online: printre cele mai importante avantaje se numără, în primul rând, optimizarea integrală a structurii și conținutului, la un nivel profesionist recomandat, precum și aspectul atractiv, modern, cu o structura full responsive (vizibilitate pe mobile/tablete), viteza optimă de încărcare online a paginilor, accesarea facilă a fiecărei secțiuni de interes, includerea de butoane și funcții deosebit de utile pentru acest tip de portal turistic specializat în prezentarea ofertelor structurilor de cazare și masă și preluarea rezervărilor online.
 • Servicii de mentenanță și promovare: pentru fiecare site/magazin online realizat și lansat pe internet, se asigură întreținerea permanentă a acestuia (monitorizarea și optimizarea modului de vizibilitate online pentru o funcționare fără erori), crearea tuturor condițiilor favorabile pentru o bună poziționare în lista căutărilor prin motorul Google, precum și promovarea activă prin campanii periodice, susținute, în principal, prin rețelele sociale, e-mail marketing și diverse anunțuri online, pentru atragerea potențialilor clienți și dezvoltarea afacerii online.


COMANDAȚI UN MAGAZIN ONLINE DEDICAT


Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări servicii turistice oferte Bucovina Foto 1
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări servicii turistice oferte Bucovina Foto 2
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări servicii turistice oferte Bucovina Foto 3

Despre acest proiect

Magazin online dedicat (complex)

 1. Nivel profesionist, experiență de peste 15 ani în web design și marketing online
 2. Magazinul complex, față de magazinul simplu, are active toate modulele premium
 3. Magazinul complex este integral dedicat vânzărilor și interacțiunii optime cu clienții
 4. Design modern și personalizare unică pentru orice domeniu de activitate
 5. Structură Full RESPONSIVE (vizualizare optimă pe mobil/tabletă)
 6. Incluse module premium – hartă, formular mesaje, feedback, link rețele sociale etc
 7. SEO = optimizare completă, vizând primele poziții în căutările Google
 8. Certificare SSL pentru securizare HTTPS
 9. Mentenanța de bază a site-ului inclusă în tarif, întreținere site pentru accesare optimă
 10. Promovarea site-ului după lansarea online – anunțuri, rețele socializare, e-mail/SMS
 11. Suport online și telefonic permanent pentru colaboratorii noștri, mereu în legătură cu ei

Incluse în tarif

 1. Domeniu gratuit primele 12 luni (denumirea site-ului .ro .com .eu etc)
 2. Găzduirea site-ului gratuită primele 12 luni
 3. Ședință foto gratuită în limita a 20 imagini cu aparatură DSRL Nikon, plus postprocesare, în special pentru site-urile cu produse (deplasarea în afara județului Suceava se face contra cost)
 4. Grafica digitală pentru LOGO (sigla) asociat afacerii online
 5. Grafica digitală pentru cărțile de vizită și pliantele de promovare a magazinului online

Important

  Un site/magazin creat în mod profesionist – comparativ cu unul realizat de amatori – presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea pe internet, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul online, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare !