Contactați-neRealizare magazin online: Roundwood-Furniture.com

Website Design, Responsive, Local SEO,  Social Marketing,  Email Marketing

ACCESAȚI WEBSITE


DespreClient


Model Magazin Online Simplu - Roundwood Furniture com


Magazin online start-up, simplu, dotat cu mai puține module premium și câteva limitări față de magazinul complex, dedicat – comandat de către un producător de mobilier de lemn masiv, rotund, în special mobilier de grădină de o calitate superioară la prețuri reduse, producător din județul Suceava RO care are o piața de desfacere în plină dezvoltare și în țările Uniunii Europene, în special în Franța și Germania.

 • Model magazin online: platforma pentru instalare este WORDPRESS, deoarece această platformă este una solidă, foarte populară, preferată de web designerii profesioniști în special pentru faptul că este actualizată permanent, securizată și cu o structură optimă care permite adaptarea eficientă, interactivă, pentru absolut orice domeniu de activitate; tema (template) selectată și adaptată pentru magazinul online este una deosebit de practică și potrivită, sub toate aspectele, activității de prezentare a produselor și vânzării acestora pe internet, în rezonanță cu specificul prezentării și vânzării mobilierului din lemn masiv, apărând în prim plan paginile magazinului specializate în preluarea și trimiterea comenzilor online, prin formulare speciale.
 • Structură magazin online: magazinul, integral realizat în limba engleză deoarece are ca țintă principală contractorii din afara granițelor țării, este structurat în 8 secțiuni de bază – Home, About Us, Services, Projects, Photo Gallery, News&Blog și Contact. În topul paginii Home (pagina de impact) apare un slideshow (succesiune de imagini) cu produsele realizate de către producătorul de mobilier de grădină. În cuprinsul paginii principale este inclusă și o scurtă prezentare a calităților firmei producătoare, respectiv avantajele alegerii produselor respectivei firme, precum și categoriile de produse care pot fi accesate printr-un simplu click. În pagina About Us este postată prezentarea producătorului, precum și detaliile punctelor de desfacere a produselor finite. În secțiunile Services și Projects, la fel ca în prima pagină, Home, sunt prezentate, pe categorii,  serviciile și produsele firmei, cu toate detaliile legate de materialele folosite, caracteristicile generale, tehnicile de realizare și prețuri. Fiecare produs vândut are propria sa pagină de prezentare, cu imagini reprezentative, descriere detaliată, prezentarea generală, preț și modalitate de comandă, cu posibilitatea alegerii cantității dorite. Vizitatorii magazinului virtual se pot bucura și de ofertele noi, postate în secțiunea News&Blog. Pentru a găsi răspunsul la diverse întrebări sau pentru programări, utilizatorii magazinului online pot accesa pagina de Contact, dotată cu hartă senzitivă Google și formular de trimitere a mesajelor.

 • Module/plugins magazin online: sunt incluse și activate prin panoul de administrare mai multe plugins (module interactive), elemente adăugate în structură, indispensabile bunei funcționări a magazinului online, cu funcții de: securizare și antispam, optimizare și inserare cuvinte cheie (keywords), încărcare rapidă a paginilor, eliminare erori din coduri, tabelare, sitemap, certificare SSL, butoane și link-uri social-media, formulare mesaje email și feedback, integritate bază de date, newsletter, traducere site, evaluare reviews, indexare și monitorizare webmaster Google etc.

 • Avantajele magazinului online: printre cele mai importante avantaje se numără, în primul rând, optimizarea integrală a structurii și conținutului, la un nivel profesionist recomandat, precum și aspectul atractiv, modern, cu o structura full responsive (vizibilitate pe mobile/tablete), viteza optimă de încărcare online a paginilor, accesarea facilă a fiecărei secțiuni de interes, includerea de butoane și funcții deosebit de utile pentru acest tip de magazin online, inclusiv preluarea și trimiterea comenzilor pentru produsele prezentate și promovate pe internet.
 • Servicii de mentenanță și promovare: pentru fiecare site/magazin online realizat și lansat pe internet, se asigură întreținerea permanentă a acestuia (monitorizarea și optimizarea modului de vizibilitate online pentru o funcționare fără erori), crearea tuturor condițiilor favorabile pentru o bună poziționare în lista căutărilor prin motorul Google, precum și promovarea activă prin campanii periodice, susținute, în principal, prin rețelele sociale, e-mail marketing și diverse anunțuri online, pentru atragerea potențialilor clienți și dezvoltarea afacerii online.


COMANDAȚI UN MAGAZIN ONLINE START-UP


Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări mobilier lemn masiv rotund Foto 2
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări mobilier lemn masiv rotund Foto 3
Online WEB ro - Model magazin online realizat, magazin promovare și vânzări mobilier lemn masiv rotund Foto 4

Despre acest proiect

Magazin online start-up (simplu)

 1. Nivel profesionist, experiență de peste 15 ani în web design și marketing online
 2. Magazinul conține o secțiune de prezentare generală și una specializată, de vânzări
 3. Magazinul online simplu, față de cel complex, are mai puține module active și unele limitări
 4. Design modern și personalizare unică pentru orice domeniu de activitate
 5. Structură Full RESPONSIVE (vizualizare optimă pe mobil/tabletă)
 6. Incluse module premium – hartă, formular mesaje, feedback, link rețele sociale etc
 7. SEO = optimizare completă, vizând primele poziții în căutările Google
 8. Certificare SSL pentru securizare HTTPS
 9. Mentenanța de bază a site-ului inclusă în tarif, întreținere site pentru accesare optimă
 10. Promovarea site-ului după lansarea online – anunțuri, rețele socializare, e-mail/SMS
 11. Suport online și telefonic permanent pentru colaboratorii noștri, mereu în legătură cu ei

Incluse în tarif

 1. Domeniu gratuit primele 12 luni (denumirea site-ului .ro .com .eu etc)
 2. Găzduirea site-ului gratuită primele 12 luni
 3. Ședință foto gratuită în limita a 20 imagini cu aparatură DSRL Nikon, plus postprocesare, în special pentru site-urile cu produse (deplasarea în afara județului Suceava se face contra cost)
 4. Grafica digitală pentru LOGO (sigla) asociat afacerii online
 5. Grafica digitală pentru cărțile de vizită și pliantele de promovare a magazinului online

Important

  Un site/magazin creat în mod profesionist – comparativ cu unul realizat de amatori – presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea pe internet, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul online, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare !