Contactați-ne


Optimizarea Ratei de Conversie – Vizitatorii Online devin Clienți

În marketingul pe internet, optimizarea conversiilor sau optimizarea ratei de conversie (CRO) reprezintă un sistem pentru creșterea procentului de vizitatori pe un site, care se convertesc în clienți sau, în general, desfășoară diverse acțiuni pe o pagină web.
Optimizarea ratei de conversie (CRO) este procesul de optimizare a anunțurilor dvs afișate în rețeaua de căutare, a paginilor de destinație și a designului general al site-ului pentru a crește rata de conversie.
CRO câștigă repede popularitatea, deoarece este văzută ca o modalitate de a crește profitul din vânzări fără a crește cheltuielile dvs de publicitate.

Ce este Conversia ?

O conversie este acțiunea specifică pe care doriți ca vizitatorul dvs online să o realizeze pe site-ul dvs web sau pe pagina de destinație, cum ar fi:

Comandă Produs sau Serviciu


Dă Click pe un Link


Se Înregistreaza pe Site


Downloadează pliant/broșură


Recomandă Site-ul unui prieten


Accesează anumite Pagini din Site

Ce este optimizarea ratei de conversie ?

Optimizarea ratei de conversie este arta de a genera din ce în ce mai mulți clienți din partea publicului vizat. Optimizarea conversiilor face clienții dvs să ridice telefonul și să solicite o comandă. Optimizarea conversiilor reprezintă convingerea utilizatorilor să facă click pe butonul “cumpără” acum, în loc să lase pagina deschisă pentru mai târziu.
Optimizând sau îmbunătățind rata de conversie pe web, puteți determina mai multe persoane să efectueze mai multe acțiuni, fără a cheltui bani pentru a atrage mai multe vizite pe pagina de destinație sau pe site-ul dvs web.Cum Facem


Website Utilizare

Creșteți baza de clienți și rata de conversie online utilizând serviciile noastre de utilizare a site-ului web

1

Creare statistică vânzări

Putem crea o copie de vânzări convingătoare pentru site-ul dvs web, care va încuraja vizitatorii site-ului să facă conversii

2

Home Optimizare

Serviciile noastre de optimizare a paginilor de destinație (Prima Pagină/HOME) ne permit să optimizăm site-ul pentru o rată de conversie mai bună

4

A/B Testare Split

Oferim experimente de testare AB care vizează paginile care vă vor oferi cea mai mare ascensiune

5


Abordarea noastra

 • În primul rând, ne cunoaștem afacerea și obiectivele, astfel încât să putem determina ce strategie optimă va fi pentru crearea sau optimizarea ratei de conversie.
 • Ca o companie de optimizare a ratei de conversie, testele A/B bazate pe date și îmbunătățirile ulterioare ale UX vă vor îmbunătăți continuu ratele de conversie, vă vor crește baza de date pentru contacte și veți genera mai multe venituri.
 • Analizăm rezultatele experimentelor noastre pentru a înțelege dacă ipoteza noastră a fost corectă. Dacă sa obținut o semnificație statistică și dacă ipoteza noastră este corectă, vom introduce variația reușită a paginii dvs de destinație. Dacă nu, testăm o nouă ipoteză și reluăm întregul proces.


Tarifele Noastre

CRO pachetele se bazează pe numărul de pagini și testele necesare. Programele noastre încep, orientativ, de la 100 de euro pe lună. În funcție de mărimea și natura proiectului, va fi elaborată o propunere personalizată pentru a vă satisface nevoile. Toate tarifele sunt negociabile.

CeSpun Clienții


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Îmi place să călătoresc, întâlnind și cunoscând locuri de neuitat și oameni autentici, în mediul lor. Toate acestea apar pe blogul meu realizat, la un nivel avansat, de către echipa Online WEB. Un blog interactiv și modern, apreciat de fanii mei.

  Sandra
  Sandra
  Freelancer - Blog Călătorii
 • Prin intermediul site-ului pensiunii, turiștii sunt mereu în legătură cu noi, având informații utile: prezentarea pensiunii, localizare, tipuri de camere, meniu și tarife pentru toate serviciile, evenimente speciale și pachete turistice. Mulțumim echipei Online WEB !

  Clara
  Clara
  Prestator Servicii - Pensiune Turistică


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?