Contactați-ne


Marketingul Afacerilor Locale

Marketingul local este un aspect crucial al unei strategii de marketing pe internet, cuprinzătoare și de succes. Pentru o afacere cu locații multiple sau o companie care caută mai mulți clienți locali, o abordare tradițională a SEO, generică, nu va fi suficientă; de fapt, marketingul către un anumit public local vizat necesită un set propriu de strategii unice. Când este făcut corect, marketingul local online permite companiilor să-și îmbunătățească branding-ul, să se angajeze în mod pozitiv în comunitatea lor țintă, să crească loialitatea clienților și să asigure rate mai mari de conversie.
Procesul Serviciului

Următoarea diagramă este un rezumat al fiecărei tehnici de marketing locale și vom analiza categoriile, detaliat, mai jos.


OPTIMIZARE WEBSITE

LISTAREA AFACERII

CONSTRUIREA REFERINTELOR

COMENTARII & EVALUARI

PPC & URMARIRE APELURIServiciile noastre De Marketing LocalLocal Search Engine Optimization (SEO)

Implementarea unei campanii locale de SEO este unul dintre primii pași pe care îi luăm la lansarea strategiei de marketing online a unui client. În primul rând, asigurăm că site-ul unui client este indexat corespunzător și pe deplin de către principalele motoare de căutare care determină clasarea, ceea ce presupune trimiterea unui sitemap XML la platforme precum Google Webmaster.
Ne specializăm în optimizarea Paginilor de Afaceri Locale Google+, cu imagini, video, descriere și alți factori aferenți care vă pot aduce în topul rezultatelor căutării și atrageți clienți foarte bine direcționați către afacerea dvs.

EXPLICAȚII SUPLIMENTARE

Directorul Afacerilor Locale

Online WEB creează, de asemenea, liste de clienți în numeroase directoare de afaceri online cum ar fi Local Google+, pentru a spori semnificativ prezența online locală a unei companii. Scopul nostru principal este de a face compania fiecărui client mai vizibilă și mai accesibilă și, mai ales în situația scăderii popularității agendei fizice, un catalog de afaceri online reprezintă cea mai bună metodă pentru atingerea ambelor obiective.PPC Local

Plătirea pe click a anunțurilor locale este cea mai rapidă modalitate de a atrage clienții care doresc să cumpere, din perspectiva afacerii dvs locale, și care se vor transforma în clienți care vor reveni la dvs.
Anunțurile locale PPC sunt afișate numai persoanelor care caută într-o zonă geografică limitată, în cea mai mare parte în raze de 50 km de magazin sau birou.
Obțineți un trafic foarte bine direcționat spre site-ul/magazinul dvs, de la persoane care sunt gata să cumpere chiar acum. E o tehnică de promovare deosebit de eficientă, mai puțin costisitoare și care dă mereu rezultate pozitive.

EXPLICAȚII SUPLIMENTARE
Social Media Marketing

Clienții dvs utilizează rețele de socializare și trebuie să fiți acolo – să interacționați cu aceștia – pentru a le influența deciziile de cumpărare. Marketingul social media este motorul care vă împinge marca către publicul potrivit.
Vă ajutăm, cu toată tehnologia de care aveți nevoie, pentru a găsi și a interacționa cu clienții dvs. Vă ajutăm să alegeți canalele și platformele media care sunt cele mai potrivite pentru publicul dvs.

 • Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc
 • Bloguri de specialitate
 • Platforme Video
 • Aplicații Android și iPhone
 • Facebook Apps
EXPLICAȚII SUPLIMENTARE


6x
Creștere în keyword ranking


398%
Creșterea numărului de accesări


1105%
Creștere în Ranking Top 10


129%
Creșterea duratei vizitei în site
Care SuntAprecierile Clientilor


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Este mai bine să te vadă lumea la lucru, prin videoclipuri, chiar pe propriul tău site, Așa - interactiv și mult mai ușor - se câștiga clienți noi, față de metoda clasică, prin vorbe.

  Valy
  Valy
  Prestări Servicii - Proprietar Sală Fitness
 • Pentru o îmbunătățire radicală modului nostru de a ne face cunoscute serviciile, aveam nevoie obligatoriu de un site bine lucrat. Am apelat, cu încredere - confirmată apoi - la serviciile Online WEB. Mulțumim !

  Maria
  Maria
  Prestări Servicii - Cabinet Medical


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?