Contactați-ne


Managementul Reputatiei

Gestionarea reputației online este considerată importantă pentru protejarea afacerii de feedback-ul negativ. Comentariile greșite și/sau negative despre afacerea dvs vă pot pune vânzările în pericol. Gestionarea reputației online asigură că toate criticile negative despre compania dvs sunt reduse sau înlăturate complet, iar reputația dvs este întotdeauna curată.

Reputatia înseamna totul

În afaceri, reputația dvs este totul. Mulțumită platformelor de socializare și a site-urilor de reviews (comentarii, aprecieri etc), se poate construi o reputație excelentă pe internet. Există doar o singură problemă: internetul se mișcă repede și, cu câteva greșeli, puteți să ajungeți jos la fel de repede cât ați ajuns la nivelul de rating de 5 stele.
Evaluarea Reputatiei

Dacă aveți în prezent o problemă de gestionare a reputației online, consultanții noștri de analiză a reputației vă pot furniza instrumentele de care aveți nevoie pentru a detecta disfuncționalitățile și a elimina etichetele negative din motoarele de căutare. Dacă sunteți destul de norocoși să nu aveți o problemă de brand (încă), vă vom prezenta software-ul de monitorizare a reputației, care vă va ajuta să vă informați cu privire la ceea ce se spune despre marca dvs.Cum Procedam

Oferim servicii de gestionare a reputației online, care includ eliminarea aprecierilor negative din rezultatele căutării, precum și protecția și gestionarea recenziilor/aprecierilor


Tehnici Specializate de Cautare

Cercetarea și identificarea oricărei mențiuni privind compania dvs, numele dvs sau numele de marcă.

Inlaturarea Informatiilor Necorespunzatoare

Am reglementat un mod prin care eliminăm feedback-ul negativ din primele zece rezultate de căutare din Google, Bing, MSN și Yahoo.

Plasarea de Informatii Pozitive

Vă ajutăm să păstrați comentariile pozitive în centrul atenției și să lăsați orice comentarii negative în urmă.

Monitorizarea Activitatilor in Desfasurare

Deoarece postările noi pot apărea în orice moment, vom ține cont de ceea ce se spune despre compania dvs în mod uzual.
Expertiza Noastra

Știm că diferite întreprinderi și persoane fizice au nevoi distincte de gestionare a reputației. Personalul nostru a cercetat și a revizuit zeci de servicii de management al reputației și a realizat o selecție de strategii și instrumente pe care le considerăm a fi cele mai bune, atât pentru întreprinderi, cât și pentru persoane fizice.
Oferim servicii instituțiilor și întreprinderilor, atât mici cât și mari, dintr-o mare varietate de domenii de activitate.
Soluțiile noastre exclusive se concentrează nu numai pe percepția publică, ci și pe întelegerea noastră de a acționa specializat pentru diversele produse specifice.
Percepția publică este vitală, iar soluțiile noastre sunt, astfel, axate pe ceea ce conduce la succes în vânzările produselor sau serviciilor dvs.

Ce oferim

Echipa noastră calificată utilizează optimizarea motorului de căutare inversă pentru a remedia informațiile negative și nedorite de pe internet despre dvs. sau despre afacerea dvs. Prin parteneriatul cu compania noastră, vă garantăm o reputație pozitivă și credibilă pe internet. Serviciile de reputație pe internet pe care le furnizăm includ:

 • Îndepărtarea știrilor negative de pe internet, inclusiv a calomniilor;
 • Eliminarea evaluărilor și recenziilor incorecte;
 • Remedierea rezultatelor din motoarele de căutare Google, Yahoo și Bing;
 • Eliminarea informațiilor despre cauze și litigii;
 • Ștergerea rapoartelor defavorabile;
 • Eliminarea site-urilor înșelătoare.
CeSpun Clienții


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • După 2 ani de la începutul activității, m-am convins că am nevoie mare de o prezentare, mai complexă, pe internet, printr-un site. Mai mult decât un cont de Facebook. Acum pot prelua comenzile și online, mi-e mult mai ușor și clienții, de asemenea, apreciază faptul că se pot informa înainte de a veni la mine.

  Claudiu
  Claudiu
  Prestator Servicii - Frizerie
 • Majoritatea cumpărătorilor mă apelează direct de pe internet, prin Facebook, dar si prin formularele din magazinul online realizat de Online WEB. Recomand serviciile lor, sunt serioși și prompți, am avut magazinul online finalizat în 10 zile, fără amânări, cu peste 100 de produse incluse în magazin !

  Mihaiela
  Mihaiela
  Comerț - Articole Îmbrăcăminte


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?