Contactați-ne


Analiza Prezentei Online

Analiza prezenței online ne permite să identificăm modul în care afacerea dvs se desfășoară online. Vom analiza designul, funcționalitatea și conținutul site-ului sau magazinului dvs. De asemenea, vom analiza cuvintele dvs cheie, precum și poziția ocupată în raport cu cei cu care concurați.
Vom analiza prezența dvs pe web în detaliu, astfel încât veți putea, în cele din urmă, să vă identificați punctele forte și punctele slabe.
Partea cheie a strategiei de marketing online

Orice afacere, mare sau mică, ar trebui să aibă extinderea prezenței online ca o parte esențială a strategiei de marketing online. Printr-o prezență online activă, veți spori vizibilitatea și veți crea reputația mărcii dvs.
Acest lucru vă permite să contactați potențialii vizitatori care continuă să fie interesați și să întrebe despre produsele și serviciile dvs.
Pentru a vedea exact unde se află marca dvs, cu prezența sa online în industria din care faceți parte, oferim ceea ce numim o analiză a prezenței online.
Această analiză ne va ajuta să determinăm cât de bine este văzută afacerea pe care o conduceți printre potențialii vizitatori, în comparație cu concurenții dvs majori.Ce include o analiza a prezentei online ?

 • Analiză On-page și Off-page
 • Compararea competitorilor din domeniul dvs
 • Raport de conținut
 • Ce poziție aveți când căutați cuvinte cheie asociate site-ului dvs
 • Prezență Social Media (Facebook, Instragram, Twitter etc)
 • Vizibilitatea mărcii în rândul motoarelor de căutare
 • Designul și funcționalitatea site-ului/magazinului dvs
 • Analiza concurenței
 • Poziția dvs in raport cu concurența
 • Analiza traficului web si creșterea traficului
 • Idei pentru dezvoltarea afaceriiEvaluarea prezentei online consta în:

Un clip video (sceen capture) cu descrierea etapelor analizei efectuate

Un rezumat detaliat al constatărilor, recomandărilor și resurselor noastre

30 de minute de consultare telefonică

E-mail-uri gratuite pentru urmărirea rezultatelorImportanța analizei prezenței online

Dacă nu v-ați monitorizat niciodată prezența pe internet, pentru a vedea cât de bine funcționează activitățile dvs de marketing, trebuie să începeți acum, pentru a stabili o linie de bază pentru măsurarea îmbunătățirii/creșterii afacerii dvs în următoarele câteva luni. Pe măsură ce vă măriți vizibilitatea, se pot întâmpla lucruri grozave pentru afacerea dvs promovată online.
Întrebări în urma analizei – ”Ce am ratat ? Mai este ceva ce ar fi trebuit inclus în această analiză ?” – toate acestea vor fi abordate ulterior.
6x
Creștere in keyword ranking


398%
Creștere trafic organic


1105%
Creștere in Ranking Top 10


129%
Creștere durată vizită în site
Care SuntAprecierile Clientilor


Noi nu oferim numai servicii web design = realizare site/magazin online și SEO = optimizare structură și date, dar punem la dispoziția colaboratorilor noștri și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi marketingul de conținut pentru o indexare de elită pe Google în vederea creșterii accesărilor și vânzărilor, promovare cu plată pe click, marketing afiliat, auditul/analiza site-urilor web, optimizarea conturilor și interacțiunilor social media = rețele de socializare, construire și consolidare BRAND, grafică computerizată pentru materiale promo și multe altele …


 • Ne-am mutat cu toate activitățile noastre și pe noul site pe care îl administrează Online WEB, de peste 3 ani. Astăzi, nimic nu mai există fără să fie prezent și pe internet. Suntem bucuroși că turiștii ne găsesc online și ne apreciază.

  Gabriel
  Gabriel
  Prestator Servicii - Administrare Parc Agrement
 • Cristian has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them. Good job !

  Alessandra
  Alessandra
  Comerț - Fashion


SolicitațiDetalii Colaborare


Nume*

Telefon*

Email*

Website

Cum vă putem ajuta ?

Ce vă interesează ?